Kärlek, fylla, hångel & okontrollerade handlingar. | JULIA OLOFSSON

JULIA OLOFSSON

Annons

Kärlek, fylla, hångel & okontrollerade handlingar.

Mina hjärtan…
Fredag är kommen och tacka fan för dunderväder i helgen. Morgondagen bjuder på Valborg, beerpong-frukost, Uppsala, kärlek, fylla, hångel och okontrollerade handlingar. Vad fan kan väl göra livet roligare? Min kärlek för Valborg är stark. Jag tar risken att låta som en total tönt. Jag är ju egentligen bara fett härlig.

Nu ska jag förbi Mall of Scandinavia, unna mig shopping och köpa skit jag absolut inte behöver. Sen ska jag hem, fixa klart mitt hår, som för övrigt är så jävla snyggt. Emma, du är min gudinna. Ett högljutt vrål och applåder till min kvinna. Ja, ni ser ju bilderna. Dock är det inte 100% klart. Ska nu hem och dränka längderna i silverschampo, sen ska även dom stripiga topparna kapas av. Sen är mitt hår fan on point. Levande perfektion.

Kvällen ska jag spendera med middag på stan med min åå så fantastiska syster. Som ni förstår blir det ingen uppdatering what so ever imorgon. Tyvärr. Men fullt förståeligt också. Om det inte skulle dyka upp ett fylleinlägg, men det tvekar jag strongt på. Hehe. Kalasa ordentligt imorgon. Vi ses i Uppsala peeps. Ser ni mig, kom och kramas!
Puss på er.

image image image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats