Beauty day | JULIA OLOFSSON

JULIA OLOFSSON

Annons

Beauty day

Hej älsklingar!
Idag är det beauty day! Yey, äntligen. Jag är på väg hem från jobbet nu. Finally. Imorgon är det fredag, och sen mina vänner… Sen jävlar välkomnar vi lördag och Valborg! Som ni vet är jag ett sådant nördigt freak på Valborg. Uppsala Uppsala Uppsala, som jag älskar dig.

Nu ska jag hem och färga mitt hår. Sen kommer Emma till mig. Och då… Hennes hår ska färgas och mitt hår ska sättas in. Japp, ni hörde rätt. Köpte mitt hår från Rapunzel (som jag varit så nöjd med innan) och Emma ska nu sätta in det åt mig. Det fantastiska med att vara frisör: man kan färga sig själv och behöver man hjälp har man 25 gamla klasskamrater till hands. Hehe, livet är inte alls pjåkigt sometimes. Sen blir det även en beauty day som innefattar spraytan, manikyr och ögonbrynsfix. Men viktigast av allt är håret. Hehe, all min fokus på det. Guuuud, hörni. Vilken bra dag jag har idag! Min dag går verkligen precis så som jag vill. Och det är jag faktiskt värd efter några bekymmersamma dagar. Ja ja ja!

image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats