7 års olycka börjar nu, den som lipar åker ut. | JULIA OLOFSSON

JULIA OLOFSSON

Annons

7 års olycka börjar nu, den som lipar åker ut.

Idag är jag fan ledsen. Eller kanske inte ens ledsen, utan bara så jävla sårad. Ni vet när man verkligen tar något så innerligt personligt, att det gör ont i någon liten del av en. Jag fick ett meddelande av min bästa vän, att jag offentligt blivit ställd i dålig dager och ser ofantligt dum ut. Som ett jävla offer. Jag är inget offer. Det tillåter jag mig själv aldrig att bli. Och även fast att den oskrivna regeln säger att man ska vara careless och orörd, så blir det till slut allt jag kan lägga min fokus på. Å andra sidan, kanske inte fokus. Men jag lägger ju så onödigt mycket energi på något meningslöst och smutsigt. Hur skulle jag kunna låta bli? När man blir behandlad orättvist och hamnar i en sits där man är helt försvarslös. Att bli förödmjukad.

Självklart har vi alla vår rätt att yttra oss, men det är inte okej när det hamnar på en annan persons bekostnad. Det är så jävla fel. Och till slut går allt bara över i en ilska. En ilska som tycker situationen sen bara blir skrattretande. Jag skrattar bara nu. Come at me. Jag dealar inte med hämnd. Det spelet spelar inte jag.

Kanske är detta resultatet av att jag krossade hela min spegel i bitar igår. 7 års olycka börjar nu, den som lipar åker ut.

image

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats