JULIA OLOFSSON

Annons

Tjugo kilo onödigt skitsnack

Dagens lycka! Jag har faktiskt haft en väldigt bra dag idag. Det kändes imorse som att nä.. Denna dag kommer inte bli kul. Jag såg bara dåligt humör, uttråkan och en långsam klocka när jag såg denna dagen framför mig. Deppigt, eller hur? Haha. Men dagen har rullat på snabbare än vinden, vilket faktiskt slog mig nu när jag inser att: jävlar, jag är redan hemma igen. Men hörni… Jag var faktiskt lite besviken när jag klev av tåget och promenerade till Ica för att köpa mat. Varför? För jag har beställt sååå mycket grejer som jag förväntansfullt gått och väntat på. Och jag vart så besviken när jag insåg att jag inte fått något sms från varken Posten eller Postnord med texten ”Ditt paket finns att hämta”. Jag menar, den extasen är ju oslagbar. Så jag köper lite trötta fiskpinnar, lunkar hem, och kan endast tänka på hur jävla kalla mina fingertoppar är. MEN, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. BOKSTAVLIGEN. Dåååå finns alla mina fina paket hemma redan. Whuuhu! Dock är detta typ hälften, haha. Har en hel del mer saker som är på väg, men detta gjorde verkligen mig så himla glad. Från två besvikelser till två glada överraskningar: en dålig dag som blev en bra, och inga paket som plötsligt blev 5! Men men, hur som haver så har jag beställt hem ett silikonskal till min mobil, ett ”rengöringsverktyg för sminkpenslar” som den kallas och ett par supersnygga skor. I love them!

Sen har jag även nu tänkt köpa ett tangentbord till min iPad i typ år och dagar. På riktigt, så himla länge. Alltså jag snackar säkert ett år. Och nu, efter många timmars letande så hittade jag äntligen ett bra. Jag ville egentligen ha ett vitt, eftersom att min iPad är vit, men lyckades inte hitta något vitt under tusenlappen (No way in hell). Alltså det låter så töntigt, men det har verkligen varit ett jävla mission att hitta rätt tangentbord, haha. Och hur svårt kan det vara egentligen? Det finns hundratals. Men först var färgen fel, eller så satt tangentborden fast i ett skal, eller så var det ingen nordisk layout (what the fuck, på riktigt), eller bara åt helvete för dyrt. Åh, det vart ett jävla stök och stånk, men nu så! Hahaaa.
Sen har jag även ett jättestort paket, men som tyvärr får stå oöppnat. Wää… Men jag vet vad det innehåller och ska skicka tillbaka det direkt. Ain’t gonna tell you what’s inside, wuuh. Nej men direkt efter att jag beställt paketet så ändrade jag mig angående färgen. Alltså literally två sekunder senare, haha. Det var som att jag fick ångest av att klicka på ”Genomför köp”, men av en sjukt konstig anledning, haha. Nej men så jag har beställt en till, i rätt färg, i hopp om att bli nöjd nästa gång. Så detta får åka tillbaka imorgon igen, heiidoooo.

Sjukt tråkigt och drygt inlägg. Förstår ej hur detta kunde bli så långt, haha. Det var verkligen inte menat att det skule bli tjugo kilo text om ”New in” as we called it i bloggvärlden typ år 2008. Nostalgi-Jullan. Nej, det var inte meningen. Men ni vet hur jag blir när jag bloggar via datorn: babbel, babbel, babbel. Raaattattatta. Pang säger det bara så sitter vi där sen med tjugo kilo onödigt skitsnack.
Men hörni, hur är det med er? Överlever ni istiden? I Stockholm är det relativt ”varmt” om man nu kan kalla det det, den här veckan. Så länge det ligger under -10 så får man väl faktiskt tacka och buga antar jag. Men hörni, nu insåg jag varför jag intalade mig att denna dagen skulle bli förjävlig. Vet ni vad som hände imorse? När jag åker till jobbet så tar jag en buss som måste åka över tågspåret. Och självklart, så är spårbomarna sönder. Dom bara blinkar och tjuter och bomarna har fastnat, så vi kommer ju inte över. Inte fan kommer det något jävla tåg under den här kvarten vi står och bländas av rött blinkande. Okej, det kanske inte är ett jättestarkt ljus, men på morgonen känns den som att bli bländad av solen. Inget tåg, utan bara en buss som inte kommer över. Alltså jag skrattar nu när jag skriver av tanken på mina suckar imorse, haha. Nej men så det var ju bara att börja traska. Och det är inte långt, alltså det är två bussstationer till jobbet. Men att GÅ dit, fan heller. Aldrig mer, haha. Nästa gång ringer jag en taxi.

Nu kommer Jimmy hem när som helst och då ska vi käka middag och kolla på någon härlig film. I helgen har vi planerat att dra ut och åka…. Fyrhjuling!! Jimmy den dåren som aldrig någonsin får nog med hojar och annat motordrivet, har på riktigt köpt en fyrhjuling. Alltså, jag orkar inte, haha. Men det är fan kul och nyttjar mig också, so I ain’t gonna complain this tiiiime. Förlåt för ett jättelångt inlägg. Trevlig kväll på er mina kära.
love u all

P1200144 P1200139 P1200140 P1200159 P1200168 P1200161 P1200147

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats